sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Operaatio kadonneiden lihasten metsästys


Ensimmäinen vauvajumppa takana!
Mamma viihtyi hyvin, Santeri ei ihan niin. Ensin kaveri oli aivan kummissaan kun ympärillä oli muita vauvoja, aikaisemmin on nähnyt vain serkun ja hänkin on pian jo vuoden vanha (ja tietty itsensä peilissä, silloinkin vihaisena mulkoilee, että kuka on mun mutsin syliin mennyt).
Alkulämmittelyn jälkeen vauvat laskettiin lattialle leikkimään ja katsomaan kun mammat hikoilee. Tässä vaiheessa Santeri oli vielä suht tyytyväinen kun sai järsiä nyrkkejään ja katsella jumppasalin seiniä. Kymmenen minuutin päästä alkoi jo vähän hermot mennä kun äiti vain huitoi ja potki ilmaa eikä yhtään lirkuttelut hänelle.
Lihaskunto-osion alkaessa oltiin jo ihan raivon partaalla ja kuolemannälkäinen. Eihän siinä sitten auttanut kuin ottaa kaveri syliin ja katsella kun muut tekivät vatsalihasliikkeitä.
Ensi kerralla taidetaan lähteä kotoa vähän aikaisemmin ja suorittaa syöminen ennen jumppatuntia pukkarissa.

Edellisenä iltana olin käynyt salilla reisi-vatsa-pakara-jumpassa. Siis torstaina, tänään on sunnuntai ja reisi-vatsa-pakara-osasto on edelleen niin kipeenä, että hyvä kun sohvalta ylös pääsee...
En todellakaan tajunnut olevani näin rapakunnossa raskauden jälkeen, olin jo alkulämmittelyssä reidet hapoilla ja kun tuli vatsojen vuoro, olin valmis lähtemään kotiin. Että jepjep, tiistaina tiedossa zumba, saapi nähdä minkälainen raato olen sen jälkeen.




Rokotteiden jälkeinen ilta muuten oli aivan kamala. Santeri huusi toista tuntia yhtä soittoa ihan hirveetä hysteeristä huutoa, eikä suostunut syömään ollenkaan. Pelkkä tissin näkeminen sai aikaan, jos mahdollista, vielä kovemman huudon. Annoin kaksi suppoa, joiden jälkeen pikku reppana nukahti ja heräsi vasta yöllä syömään. Onneksi seuraavaan aamuun herättiin taas hymyillen ja sen jälkeen ei olekaan ainakaan mitään kummempia oireita ollut.

2 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Ei-ei Santeri, oot käsittänyt jumppatunnin merkityksen aivan väärin! Ens kerralla toisella asenteella ... eiks?

Sanna kirjoitti...

Santeri ei oikeen tajuu mitä ideaa on pomppia ympäriinsä pää punasena..